Сходни търсения: фирма за щампован бетон

Представяме фирма за щампован бетон

Набираща скорост строителна услуга – изпълнение на декоративни и щамповани бетони се превръща в хит на пазара за настилки!?

С напредването на технологиите и в строителството, се предлага уникална строителна услуга – изпълнение на уникално красиви и здрави подови настилки и стенни облицовки от щампован бетон!

Както знаете, ние от строителна фирма Енерджи Хаус – винаги се стремим  и сме се стремели да сме адекватни на развиващите се строителни технологии ( ние предлагаме високо технологично изпълнение на топлоизолации, хидроизолации – вече и щамповани бетони)

Та фирмата за щампован бетон е именно нашата, през изминалите вече седемнадесет години в грижа към вас – нашите приятели и клиенти развихме много нови и иновативни строителни дейности, натрупахме най-ценното – опит!

контакт с фирма за щампован бетонДнес, от тази година Ние ви предлагаме наша нова услуга – полагане на облицовки и настилки от щампован бетон – качеството на изпълнение едва ли ще ви затрудни да се досетите, е на максимално ниво! Нали знаете – когато човек прави всичко от сърце – то всичко става перфектно! Така и с нашата нова услуга по полагане на щамповани бетони!

Повече информация за нашата фирма зя полагане на щампован бетон може да разберете като последвате връзката или се свържете още сега с нас за вашата нова, здрава, дълготрайна и много по евтина от други настилка! Веднъж изпълнена настилка от щампован бетон, то тя с правилната поддръжка може да изкара над 50 години!

Надяваме се да сме ви изненадали приятно с фирмената ни новост – полагане на щампован декоративен бетон, но изненадите продължават!

По случай новата ни услуга изпълнение на щампован бетон и за да може всички заедно да се радваме на новия модел на строително произведение то Ние от фирма за щамповани бетони ЕХ ви подаряваме отстъпка от 40% от цената на качествено изпълнен щампован бетон или също известен като декоративен бетон!

Каква ще е цената на фирмата за щампован бетон?

Ние ви предлагаме предимно най-качественото щамповане с най-добрите материали за целта на най-добра цена за щампован бетон – щамповането на бетони е изключително трудна, отговорна и профилирана работа!

Нашата цена с намалението от 40% по случай новата ни услуга започва от 60 (шестдесет) лева за квадратен метър изпълнен щампован бетон – с включено абсолютно всичко – труд, материали, транспорт на бетона и др.

Нашата цена за изпълнение на щампован бетон е едва с десет лева  за квадратен метър 10 лв/кв.м по скъпа от това да си положите асфалт в двора, пред хотела или на фасадата ?!

Настилката направена от асфалт е вредна и канцерогенна за здравето на обитателите на обработената с асфалт зона! Асфалтовите настилки не се допускат за изпълнение в жилищни пространства!

Посетете нашия блог за щампован бетон и вижте как се определя цената на щампования бетон – последвайте връзката за повече информация.

Контакт с фирма за декоративен бетон

 

Кое избирате ? Полагане на асфалтова настилка или изпълнение на щампован бетон?

Изборът е ваш, а за изпълнението – не се притеснявайте, вижте как работим – свържете се още сега с нас и се уверете в думите ни!

С пожелание за успешна съвместна работа – Д. Петков, упрвител